Welkom op de homepagina van openbare Dalton basisschool De Wingerd.
Hier leest u nieuws uit de school over schoolbrede activiteiten.

Daarnaast heeft iedere groep zijn eigen pagina waarop nieuws uit de groep te lezen is. Kijk daarvoor bij "groepen". 
Veel lees- en kijkplezier!

Wij voeren actie!

Wij voeren actie op 27 juni van 8.30-9.30 uur.

De school is daarom dit uur gesloten.


Wat is het doel van de collectieve actie?
Op 27 juni 2017 voert het primair onderwijs actie. Meer salaris + minder werkdruk = beter onderwijs. Wat ons betreft zijn deze twee punten gelijkwaardig aan elkaar gekoppeld. Het is namelijk niet alleen van belang voor de huidige leraren, maar ook voor de aantrekkingskracht van het beroep. Het onderwijs stevent af op een enorm lerarentekort. Het leraarsberoep is onaantrekkelijk geworden. Leraren verlaten het onderwijs, te weinig jongeren kiezen voor de lerarenopleiding. Dat moet anders.

Openingsspektakel feestweek

Op 6 juni startten wij onze feestweek met een openingsspektakel. De Wingerd was omgetoverd tot sprookjeskasteel en alle juffen en meneren verschenen als sprookjesfiguur. Bekijk hier het filmpje!

Reünie De Wingerd

In juni organiseert De Wingerd vanwege het 25-jarig bestaan voor alle oud-leerlingen, oud-mr/ov-leden en oud-collega's een reünie.

Bent uzelf of kent u iemand die tot bovengenoemde groepen behoort, dan is dit vast interessant om te weten. Wilt u elkaar attenderen op dit feest?

Bij voorbaat dank!
Op tijd aanmelden is aan te raden. Dat kan via www.wingerdreunie.nl .

Open Deur Ochtend

Op 8 maart hebben ouders, opa's en oma's en bekenden een bezoek gebracht aan De Wingerd tijdens de Open Deur Ochtend. Ook nieuwe ouders waren van de partij.
Iedereen werd warm ontvangen door de oudervereniging.

Carnavalsfeest

Vrijdag 24 februari was het weer zover: het carnavalsfeest op de Wingerd barstte weer los.

Na het zwaaien en zwieren in de eigen klas, begon om half 11 het Wiengerd Kaokelswaree. 's Middags toonden de bovenbouwers hun creaties in de carnavalsoptocht.

Hoog bezoek

Maandag 20 februari was het al vroeg heel leutig op De Wingerd. Prins Ruben, nar Malou en Sjampetter Rinus kwamen bij ons op bezoek tijdens de weekopening.