Gebruikers met de mobiele telefoon:
KLIK OP het WITTE PIJLTJE naast grijze HOME-balk om alle menu's te kunnen zien.

Op onze homepagina leest u algemeen nieuws uit de school.
Ook heeft iedere groep zijn eigen pagina bij het menu "groepen". 

Veel lees- en kijkplezier!

Carnavalsfeest

Vrijdag 24 februari was het weer zover: het carnavalsfeest op de Wingerd barstte weer los.

Na het zwaaien en zwieren in de eigen klas, begon om half 11 het Wiengerd Kaokelswaree. 's Middags toonden de bovenbouwers hun creaties in de carnavalsoptocht.


Veertien groepjes hadden zich opgegeven om tijdens het swaree op te treden. We kregen leuke carnavaleske dansjes en liedjes te zien. Prins Mike, nar Kim en sjampetter Samuel deelden aan iedereen die meedeed een mooi insigne uit. Het was weer een geweldig leutige ochtend.

Impressie van het Wiengers Kaokelswaree:

’s Middags was de carnavalsoptocht door de wijk. Ook dit was weer zeer geslaagd, mede door het mooie weer. Maar ook het optreden van de Gertruttenband was heel speciaal. Na eerst een kwartier op het schoolplein gespeeld te hebben ging de band bij de poort van het plein staan en werden de wagentjes met leutige muziek uitgeleide gedaan. Er waren zeer originele “wagens” en acts. De jury had het er maar moeilijk mee. In de optocht reed de prins met zijn gevolg mee in een heuse cabrio, zo konden de prins, nar en sjampetter het publiek goed toe zwaaien. Bij terugkomst op het plein stond de dweilband “We zijn dur wir” al leutige liedjes te spelen.

Tot slot deelden prins Mike, nar Kim en sjampetter Samuel de prijzen uit, mocht prins Mike de sleutel weer teruggeven aan meneer Leo en kon de carnavalsvakantie beginnen.

Impressie van de optocht: