Bezoek kinderboerderij

Op dinsdag 11 april hebben we de kinderboerderij bezocht met alle kleutergroepen. Het was een feest. De kinderen hebben enorm genoten van alle jonge dieren. Er is geaaid, gerend...achter de jonge geitjes aan. Er is gelachen op de grote geit met zijn grote sik.

Kerstdiner

Wat een sfeertje en wat waren de kinderen enthousiast. Samen hadden we de tafels klaargezet, dus iedereen wist al waar hij of zij zat. Ook hebben we een gesprekje gehouden over: Naar een restaurant gaan. Hoe werkt dat en hoe gedraag je je daar?

Kinderboekenweek 2016

Kinderboekenweek had als thema: “Opa’s en oma’s voor altijd jong.” Dus kwam oma in de klas. Eerst kwam ze alleen om de klas van juf Sonja te bezoeken. Oma  had een heleboel rommeltjes in haar tas. Die hebben we bekeken.

Koningsspelen

Op vrijdag 21 april was het de dag van de Koningsspelen. We startten met een ontbijtje. Alle boterhammen waren op. Er waren spelletjes op het gras bij de school, op het plein en in 1 klas.  

Welkom in groep 1-2b

Hallo allemaal,  hier zijn we dan. De kids van 1-2b. We hebben heerlijk gewerkt en gespeeld de eerste weken. Het is hier heel gezellig. Samen hebben we veel plezier.