Schaakles

Deze keer kregen we geen les van de juf, maar van onze schaakmeester Joshua. Joshua legde met behulp van een PowerPoint uit hoe de schaakstukken heten en hoe je moet schaken. Na de theorie volgde natuurlijk de praktijk!

Bezoek JTC

Afgelopen donderdag zijn we met groep naar het JTC geweest. Daar hebben de kinderen kennisgemaakt met de tickets Kunst & Cultuur, Sport en Basic.

Mediawijsheid in groep 7 en 8

Groep 7 en 8 had een ochtend in het kader van sociale media. Samen met sportservice, jeugdprofessionals, politie en Boost Roosendaal gingen de kinderen aan de slag met het thema sociale media.

Creamiddag

Met behulp van enkele ouders zijn de groepen 7 en 8 op 21 november weer klassendoorbrekend aan de slag gegaan met hun creatieve vaardigheden. 

Creamiddag

Dinsdagmiddag 3 oktober was de eerste creamiddag van dit schooljaar. De kinderen konden kiezen welke activiteit ze wilden gaan doen.

Welkom op onze groepspagina!

Wij zijn groep 7/8! En we zijn al weer begonnen aan het nieuwe schooljaar. Best spannend voor ons, omdat we samen een nieuwe klas zijn en voor groep 8 het laatste jaar op school.