Presentatie Berlijnse muur

Yara, Sterre en Manon hebben voor wereldoriëntatie een presentatie gemaakt over de Berlijnse muur. Het resultaat kunt u bewonderen in het filmpje.

Terug in de toekomst

Om deel te nemen aan een wedstrijd om wellicht tablets te winnen is groep 7B aan de slag gegaan om aan te tonen waarom wij die tablets moeten winnen. Door terug te gaan in de tijd hebben ze aangetoond dat het met tablets toch veel makkelijker en sneller zal gaan. Bekijk hier ons filmpje!

Mediawijsheid in groep 7 en 8

Groep 7 en 8 had een ochtend in het kader van sociale media. Samen met sportservice, jeugdprofessionals, politie en Boost Roosendaal gingen de kinderen aan de slag met het thema sociale media.

Creamiddag

Met behulp van enkele ouders zijn de groepen 7 en 8 op 21 november weer klassendoorbrekend aan de slag gegaan met hun creatieve vaardigheden. 

Flesraketten

Groep 7b heeft in het kader van techniek en handarbeid, flesraketten gemaakt.
In de les werden petflessen getransformeerd tot heuse raketten.

Presentatie over klimaten

Eline en Kim hebben een presentatie gehouden over klimaten.
Behalve een powerpoint, hebben ze ook nog een begeleidend filmpje gemaakt over de verschillende klimaten met behulp van het greenscreen.

Creamiddag

Dinsdagmiddag 3 oktober was de eerste creamiddag van dit schooljaar. De kinderen konden kiezen welke activiteit ze wilden gaan doen.