Bezoek JTC

Op 14 december zijn we met groep 8 naar het JTC geweest. Het JTC nodigt ons ieder jaar uit om een kijkje te nemen bij hun op school. Na wat algemene informatie hebben de leerlingen kunnen ervaren wat de verschillende lessen inhouden. Hieronder een korte impressie.

Kerstdiner

Ook dit jaar hebben we genoten van een gezellige en hele lekkere kerstmaaltijd. Voor ons de laatste op De Wingerd!Mediawijsheid in groep 7 en 8

Groep 7 en 8 had een ochtend in het kader van sociale media. Samen met sportservice, jeugdprofessionals, politie en Boost Roosendaal gingen de kinderen aan de slag met het thema sociale media.

Creamiddag

Met behulp van enkele ouders zijn de groepen 7 en 8 op 21 november weer klassendoorbrekend aan de slag gegaan met hun creatieve vaardigheden. 

Creamiddag

Dinsdagmiddag 3 oktober was de eerste creamiddag van dit schooljaar. De kinderen konden kiezen welke activiteit ze wilden gaan doen.

Welkom op onze groepspagina!

Welkom op de groepspagina van 8b. Dit wordt ons laatste jaar op de Wingerd en wij hebben er erg veel zin in. Eerst natuurlijk nog hard werken en dan afsluiten met een kampweek en een geweldige musical!