Gebruikers mobiele telefoon:
KLIK OP PIJLTJE naast grijze HOME-balk om alle menu's te kunnen zien.

Op onze homepagina leest u algemeen nieuws uit de school.
In het menu "groepen" ziet u nieuws uit de verschillende groepen. 

Opening thema 'school en werk' van Topontdekkers

Vandaag hebben de groepen 5 en 6 het nieuwe thema van Topontdekkers geopend met een leuk toneelstuk van de leerkrachten.

Het nieuwe thema is "School en werk" en staat helemaal in het teken van beroepen.

Wat zijn beroepssectoren en welke beroepen horen daarbij? Wat moet je kunnen/leren voordat een bepaald beroep hebt? 

Worden wat je wil! Activiteiten tijdens de Kinderboekenweek.

Tijdens de Kinderboekenweek kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later! Omdat wij lezen zo belangrijk vinden, heeft iedere klas een nieuw voorleesboek gekregen. Als kers op de taart hebben we een echte zwerfboekenkast!
Klik snel verder om foto's van het openingstoneelstuk te zien.
Komende week verdrinken wij in boeken met onder andere de boekenmarkt, de voorleeswedstrijd en het voorleescircus. 

Wingerd Zomerfeest

Op de tweede herfstdag konden we eindelijk ons uitgestelde zomerfeest vieren. Niet alleen was er feest voor de kinderen, er was ook een feestje voor meneer Peter. Vele spelletjes hadden meneer Peter als thema. Meneer Peter ging als Koning van De Wingerd alle spelletjes af. Ook was er een receptie voor hem georganiseerd. We zagen meneer Peter, ouders en kinderen genieten van deze prachtige zomerse feestelijke avond. 

Deze avond werd ook ons prachtige groene schoolplein officieel geopend door de wethouder. Op Zuidwest-tv was daarvan een verslag te zien.

Opgeruimd de lente in.

Groep 8 heeft hard gewerkt in onze schooltuin. Het groene schoolplein ziet er nu weer fris en netjes uit en is klaar om te groeien en te bloeien! 🌷
Bedankt lieve kinderen van groep 8 en lieve hulpouders die de kinderen begeleidden.

Beslisboom; mijn kind wel of niet naar school?

Er is een nieuwe versie van de beslisboom (d.d. 12 februari). Met nieuwe quarantaineregels, 'snotneuzenbeleid' en testadvies voor kinderen. 

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan gelden er een aantal regels voor kinderen: zij mogen niet in alle gevallen naar de kinderopvang en/of school. De beslisboom is een overzichtelijke, schematische weergave van de regels van het RIVM. Het RIVM heeft de beslisboom gecontroleerd en goedgekeurd.

Lees verder om de beslisboom te kunnen doorlopen.

Wa d'n optreje!

We mogen met trots aan jullie presenteren:
Prins Jesse, Sjampetter Jelte en nar Nandi! Zij zullen ervoor gaan zorgen dat het toch nog een beetje carnaval wordt. Ze hebben er ontzettend veel zin in.