Gebruikers mobiele telefoon:
KLIK OP PIJLTJE naast grijze HOME-balk om alle menu's te kunnen zien.

Op onze homepagina leest u algemeen nieuws uit de school.
In het menu "groepen" ziet u nieuws uit de verschillende groepen. 

Opendeurochtend werd filmochtend

Op woensdag 4 november zou het eigenlijk een opendeurochtend zijn.
Helaas konden wij u vanwege de welbekende coronamaatregelen niet ontvangen.
Om u toch een kijkje te geven in de school, is van deze dag een filmpje gemaakt.

Afscheid juf Margriet

Vrijdag 30 oktober nam juf Margriet afscheid van onze school. In Indianensfeer werd zij deze dag verwelkomt door alle kinderen en leerkrachten.
Met een lach en een traan namen we afscheid van elkaar.
Geniet van je pensioen lieve juf Margriet! En bedankt voor al die mooie jaren!

Vorderingen groene schoolplein

Zaterdag 10 oktober zijn we begonnen aan de avonturentuin. Daar waar eerst de zandbak was, zijn de tegels weggehaald, is er geel zand ontgraven en is er zwarte grond aangebracht. Hier komen straks een hut van wilgentakken, een parcours van boomstammen en avontuurlijke paadjes door het groen. 

Op 31 oktober gaan we bomen planten. Begin november volgen de struiken. We kunnen daarbij nog wel wat hulp gebruiken. Zin om een paar uurtjes mee te helpen? Laat het ons even weten!

Week tegen het pesten

In het kader van de week tegen het pesten en om aandacht voor pesten te vragen, heeft de leerlingenraad een filmpje gemaakt.

Laten we hopen dat het een bijdrage kan zijn aan een Pestvrij schooljaar voor al onze leerlingen.

Lees snel verder om het filmpje te zien.

Het schoolplein

De komende weken ondergaat ons schoolplein een ware metamorfose! Afgelopen zaterdag hebben teamleden en ouders van de werkgroep groen schoolplein een begin gemaakt met de moestuin.

De sfeer zat er goed in, het zonnetje scheen, er was koffie met lekkers en we zijn flink opgeschoten.
Al met al een prima werkdag dus! Klik op "lees meer" om de vorderingen te zien.

Aanstaande dinsdag 8 september wordt er weer verder gewerkt. Zin om ook een keertje mee te helpen? Graag! Laat het ons even weten! Vele handen maken licht werk en bovendien: Hoe meer zielen hoe meer vreugd! 

We mogen weer naar school.

We zijn ontzettend blij dat de kinderen vanaf volgende week weer naar school mogen.
Zoals u weet, zorgen de regels van de overheid er wel voor dat wij aanpassingen moeten doen. Zo mogen helaas ouders nog steeds niet in de school en op het plein.
Om het, ondanks deze regel, zo veilig en duidelijk mogelijk te maken voor de kinderen en u, hebben wij een instructiefilmpje gemaakt. (zie link hieronder)
Hierin is te zien hoe het brengen en halen in z'n werk gaat vanaf 11 mei.
Het eerste deel is algemeen en voor groep 3 t/m 8.
Het tweede deel van de film is bedoeld als instructie voor de kleuters (en groep 3 kinderen met familie in kleutergroep). We vragen u dit samen met uw kinderen te kijken. Fijn weekend en tot snel!

We krijgen de subsidie!

Deze week kregen we goed nieuws: onze subsidieaanvraag voor het groene schoolplein is goedgekeurd! Dat betekent dat we vanaf nu kunnen beginnen met de uitvoering van onze plannen. We starten met het vervangen van het speeltoestel. Het is de bedoeling om dit nog voor de zomervakantie te doen. Op het plaatje zien jullie hoe het nieuwe speeltoestel eruit ziet.