Gebruikers mobiele telefoon:
KLIK OP PIJLTJE naast grijze HOME-balk om alle menu's te kunnen zien.

Op onze homepagina leest u algemeen nieuws uit de school.
In het menu "groepen" ziet u nieuws uit de verschillende groepen. 

Opgeruimd de lente in.

Groep 8 heeft hard gewerkt in onze schooltuin. Het groene schoolplein ziet er nu weer fris en netjes uit en is klaar om te groeien en te bloeien! 🌷
Bedankt lieve kinderen van groep 8 en lieve hulpouders die de kinderen begeleidden.

Wa d’n optreje!

Het was een groot carnavalsfeest bij ons op school. Optrejes, Wagetjes kijke, Meziekquiz van Meziekmeneer Ronald, Luisterveraol van stichting carnaval, Klassenbezoek Wiegerd-Drietal en tenslotte met een leutige goodiebag naar huis.

Lees meer om de foto's en filmpjes te zien.

Beslisboom; mijn kind wel of niet naar school?

Er is een nieuwe versie van de beslisboom (d.d. 12 februari). Met nieuwe quarantaineregels, 'snotneuzenbeleid' en testadvies voor kinderen. 

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan gelden er een aantal regels voor kinderen: zij mogen niet in alle gevallen naar de kinderopvang en/of school. De beslisboom is een overzichtelijke, schematische weergave van de regels van het RIVM. Het RIVM heeft de beslisboom gecontroleerd en goedgekeurd.

Lees verder om de beslisboom te kunnen doorlopen.

Wa d'n optreje!

We mogen met trots aan jullie presenteren:
Prins Jesse, Sjampetter Jelte en nar Nandi! Zij zullen ervoor gaan zorgen dat het toch nog een beetje carnaval wordt. Ze hebben er ontzettend veel zin in.

Tullepetaonejacht voor kinderen

Wij vragen graag aandacht voor het leuke initiatief van een ouder van onze school:

De kinderen moeten al zoveel missen door alle maatregelen; echte verjaardagsfeestjes, familie, school, vriendjes, Sinterklaasintocht, Kerst en nu ook carnaval. Alles is een stuk saaier en er valt weinig te beleven voor ze.

Het is voor de kinderen heel leuk om toch iets van carnaval mee te krijgen. Letterlijk er mee bezig te zijn en even afleiding te hebben, coronaproof natuurlijk! 

Kerst op De Wingerd in coronatijd

Wat doet een schoolteam als het op maandag te horen krijgt dat ze vanaf woensdag de deuren moeten sluiten vanwege de toenemende aantallen corona-besmettingen in Nederland?
Verbazing, paniek, stress, ongeloof, al deze emoties kwamen in korte tijd voorbij.

Al snel dachten we aan de komende kerstviering met het kerstdiner op donderdagavond en de kerstmusical op vrijdag. Voor vele kinderen het hoogtepunt van het jaar. Dat konden we de kinderen toch niet ontnemen!?

In allerijl werden de laatste puntjes op de i van de musical gezet door alle betrokken leerkrachten en kregen de kinderen de uitnodiging om op hun "Kerstbest" naar school te komen dinsdag. (ineens de laatste dag van het jaar)