Gebruikers met de mobiele telefoon:
KLIK OP het WITTE PIJLTJE naast grijze HOME-balk om alle menu's te kunnen zien.

Op onze homepagina leest u algemeen nieuws uit de school.
Ook heeft iedere groep zijn eigen pagina bij het menu "groepen". 

Veel lees- en kijkplezier!

Info-avond Social Media 10 april

Op dinsdagavond 10 april a.s. van 19.30-21.00 uur (met een uitloop naar 21.30 uur) zal er op De Wingerd voor al onze ouders een informatieavond gegeven worden over social media. Geeft u zich snel op!?Kinderen komen tegenwoordig jonger en vaker in aanraking met social media, zijn steeds meer op internet te vinden en zijn mobiel bereikbaar. Deze ontwikkeling brengt kansen met zich mee. Maar ook gevaren. Het is soms lastig om hier goed zicht op te houden. Als ouder ben je zelf niet altijd even bekend met de mogelijkheden en valkuilen van internet en social media. Ook voor het kind zelf kan het lastig zijn het overzicht te bewaren. Betrokkenheid en begeleiding bij de online activiteiten bieden betere bescherming tegen mogelijke valkuilen dan het verbieden ervan.
Samen met Jeugdprofessionals, Politie, Boost jongerenwerk Roosendaal en Sportservice Noord-Brabant verzorgt De Wingerd een informatieavond voor al onze ouders.

Om zicht te hebben op het aantal aanwezigen, verzoeken wij u zich aan te melden bij de leerkracht. U kunt ook het onderstaande inschrijfformulier invullen en afgeven aan de leerkracht of aan de intern begeleider Petra van Tilburg.
 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Inschrijfformulier social media 10 april 2018
Tijd: 19.30-21.00 uur (Met uitloop naar 21.30 uur)

 

Ja, ik kom met _______ personen naar de informatieavond Social media op De Wingerd.

 

Naam kind_______________, groep ______