Gebruikers met de mobiele telefoon:
KLIK OP het WITTE PIJLTJE naast grijze HOME-balk om alle menu's te kunnen zien.

Op onze homepagina leest u algemeen nieuws uit de school.
Ook heeft iedere groep zijn eigen pagina bij het menu "groepen". 

Veel lees- en kijkplezier!

Balinees afscheidsfeest voor directeur meneer Leo

Vrijdag 8 juni bedankten we niet alleen de hulpouders voor hun fantastische bijdrage het afgelopen jaar.
We bedankten vooral ook meneer Leo voor zijn geweldige leiderschap. Hij mag gaan genieten van zijn pensioen. Wat zullen wij hem missen!

In het grootste geheim zijn de voorbereidingen getroffen voor het afscheid van onze directeur Meneer Leo. Hij wist van niets toen hij vrijdag 8 juni aan de dag begon.

Omdat meneer Leo om verschillende redenen zijn hart heeft verloren aan Indonesië, stond zijn afscheidsdag volledig in het teken van dit prachtige land.
De school heeft kosten nog moeite gespaard om de school om te toveren in een stukje Bali.
Meneer Leo werd in een betjak (Indonesisch vervoermiddel) door meneer Peter het schoolplein opgereden waar hij met zijn gezin werd verwelkomd door kinderen en ouders van de school die uitbundig met zelfgemaakte Balinese vlaggetjes stonden te zwaaien.

Juf Roos en juf Karin waren verkleed in een prachtig gewaad en heetten meneer Leo welkom op zijn eigen feest.
Een zichtbaar aangedane directeur ontving een prachtige foto waarop alle kinderen en leerkrachten een hart vormden op het schoolplein. De verrassing was helemaal compleet toen hij zijn eigen straatnaambord op het schoolplein onthulde. Ons plein heet voortaan het "Meneer Leoplein".
BN-De Stem deed verslag van de ontvangst op het plein. Dit leest u hier en hier 
Het feestje zette zich voort in de aula waar ook alle hulpouders konden genieten van een bedankochtend die gepresenteerd werd door juf Karin en juf Roos. Deze ochtend was gevuld met prachtige optredens van kinderen en hilarische filmpjes.
Toen de aula inmiddels een toepasselijke tropische temperatuur bereikt had, konden meneer Leo en zijn gezin, ouders en kinderen genieten van een feestgebakje. Het feestgebak werd gebracht door postbode Siemen.

De feestelijke dag werd afgesloten met een receptie voor ouders en genodigden.