Gebruikers met de mobiele telefoon:
KLIK OP het WITTE PIJLTJE naast grijze HOME-balk om alle menu's te kunnen zien.

Op onze homepagina leest u algemeen nieuws uit de school.
Ook heeft iedere groep zijn eigen pagina bij het menu "groepen". 

Veel lees- en kijkplezier!

We zijn weer begonnen: De Wingerd zit vol energie

Met veel zin zijn wij weer begonnen! 
Mooi dat we onze leerlingen met een blij gezicht binnen zagen komen. We mogen ook dit jaar weer veel nieuwe leerlingen welkom heten.  

Natuurlijk is het ook best een beetje spannend, zo’n eerst schooldag in zo’n nieuwe klas.  
Inmiddels hebben de kinderen kennisgemaakt met elkaar en met de nieuwe juf of meneer. Vakantieverhalen zijn aan elkaar verteld, de fietsenrekken staan weer vol en in de klas zijn we weer hard aan het werk.  


In een grote "binnen-buitenkring van groep 4 t/m 8 vertelden de leerlingen elkaar hun vakantieverhalen.


Vol energie is De Wingerd van start gegaan. “DE WINGERD ZIT VOL ENERGIE” dit is tevens het jaarthema van dit schooljaar. 


In de eerste week van de vakantie zijn er op ons zonnige dak 276 zonnepanelen geplaatst. Daarmee zijn wij de eerste school in de gemeente Roosendaal die zelfvoorzienend is wat betreft energie. En daar zijn we trots op! Om dit te vieren worden deze zonnepanelen op maandag 3 september officieel in gebruik genomen. Wethouder Klaar Koenraad (van duurzaamheid) zal deze "opening" komen verrichten. 
In de aula hangt een scherm waarop we de opbrengst en het verbruik kunnen bekijken. Dit kunt u zien wanneer u daar de school binnen loopt. 
Komend schooljaar zullen we geregeld aandacht besteden met de kinderen aan onze zonne-energie. En we zullen u hiervan zeker op de hoogte houden. 
 

Ook het team van De Wingerd zit weer vol energie. We worden dit jaar versterkt door nieuwe leerkrachten en een extra onderwijsassistent. Een deel van deze formatie hebben we kunnen inzetten door extra financiële steun die we nu van de overheid gekregen hebben. Wij zijn hier heel blij mee! Wij heten alle nieuwe collega’s en stagiaires van harte welkom en wensen heb een goede tijd op onze school.  Ze stellen zich in Het Blaadje aan u voor. 
Extra handen in de klas en daarbuiten dragen bij aan het energiebehoud van ons team waardoor we alle aandacht aan onze kinderen kunnen geven. 

Wij wensen iedereen een schooljaar vol energie waardoor iedereen het beste uit zichzelf kan halen en kan werken aan de beste versie van zichzelf.