Gebruikers mobiele telefoon:
KLIK OP PIJLTJE naast grijze HOME-balk om alle menu's te kunnen zien.

Op onze homepagina leest u algemeen nieuws uit de school.
In het menu "groepen" ziet u nieuws uit de verschillende groepen. 

Kinderboekenweek

Hier leest u wat we allemaal gedaan hebben tijdens de kinderboekenweek.


Op woensdag 3 oktober werd ook op De Wingerd de kinderboekenweek feestelijk geopend. Tijdens de speciale weekopening werd er door de leerkrachten een toneelstukje opgevoerd, waarin het thema van dit jaar “Kom erbij” geïntroduceerd werd bij de kinderen. Vervolgens werd het lied “kom erbij” van Kinderen voor Kinderen beluisterd, waarop groep 3b een dansje deed en een aantal kinderen van groep 6 de zang op zich namen.

Op woensdag 10 oktober werd onze traditionele bekenmarkt gehouden. Kinderen van de groepen 3 t/m 8 mochten boeken te koop aanbieden, die vervolgens door iedereen gekocht konden worden. Ook stond ereen boekenkraampje van 't Boekenbos-kinderboeken,  www.tboekenbos.nl.  met leuke, nieuwe kinderboeken.

Op vrijdag 12 oktober werd de kinderboekenweek afgesloten met voor de groepen 1 t/m een voorleescircus. In elke groep kwamen 2 ouders voorlezen aan de kinderen. Voor de groepen 7 en 8 werd er een voorleeswedstrijd gehouden. Per groep werden er 2 kinderen gekozen die meededen aan de Wingerd- voorleeswedstrijd. Kim van Hassel uit groep 8 werd daarbij verkozen tot uiteindelijke winnaar. Van harte gefeliciteerd, Kim!!