Gebruikers met de mobiele telefoon:
KLIK OP het WITTE PIJLTJE naast grijze HOME-balk om alle menu's te kunnen zien.

Op onze homepagina leest u algemeen nieuws uit de school.
Ook heeft iedere groep zijn eigen pagina bij het menu "groepen". 

Veel lees- en kijkplezier!

Kerstviering 2018

Na weken van voorbereiden is het de werkgroep Kerst (en zoals een collega zei: “Wat zouden we zijn zonder de OV….”) en werkgroep musical gelukt er weer een onvergetelijke Kerst van te maken.

De kerstman, gestoken in een ontzettend mooi nieuw pak (nogmaals onze dank hiervoor!!), heette iedereen welkom bij de poort. Later kwam de kerstman ook dit jaar weer langs in alle groepen. De link van het webalbum voor de foto’s heeft u inmiddels via de mail ontvangen.

Het Kerstdiner was weer voortreffelijk. Iedereen had zich mooi aangekleed, de klassen waren sfeervol versierd en de gemaakte hapjes smaakten heerlijk. In sommige klassen werd er zelfs opgetreden (dans, muziek, voorgelezen).

In de tijd dat de kinderen genoten van het samenzijn was er op het plein ook een samenzijn voor de ouders. Zij konden onder het genot van een kopje koffie / thee, een beker chocolademelk of glühwein even bijpraten en elkaar fijne feestdagen toewensen.

De dag erna hebben alle leerlingen genoten van een geweldige musical, opgevoerd door een aantal leerkrachten en leerlingen van onze school. Een filmpje hiervan is terug te vinden op de website van de school.