Gebruikers mobiele telefoon:
KLIK OP PIJLTJE naast grijze HOME-balk om alle menu's te kunnen zien.

Op onze homepagina leest u algemeen nieuws uit de school.
In het menu "groepen" ziet u nieuws uit de verschillende groepen. 

De Wingerd duikt in muziek

Heeft u ook zo genoten van de eindpresentatie van het basisschoolproject 'De Wingerd duikt in muziek'? Het verhaal over Roodkapje en Tom werd verteld door Sieb en Nandi. Onder leiding van Wendy Bellens heeft het projectorkest samen met de leerlingen van de groepen 4, 5 en 6 de liedjes ten gehore gebracht voor alle kinderen, ouders en opa's en oma's die in de aula aanwezig waren. MET FILMPJE!

"Meziekmeneer Ronald" heeft de leerlingen van de groepen 4, 5 en 6 tijdens zijn muzieklessen meegenomen in een verhaal over Roodkapje en Tom. Verschillende liedjes zijn aangeleerd en er zijn muziekdocenten in de klas geweest om meer te vertellen over hun instrument.

Als uw kind interesse heeft in een gratis proefles,kunt u contact opnemen met de volgende muziekdocenten:

Dwarsfluit -Wendy Bellens - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trompet - Amy Knobel - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Saxofoon - Gijs van Oosterhout - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
We willen iedereen bedanken voor de fijne samenwerking en dit mooie eindresultaat.

Met vriendelijke groet,

Joyce van der Veeken

Vivianne van Dam

Judith Op de Beke


 Muziekvereniging Roosendaal