Gebruikers mobiele telefoon:
KLIK OP PIJLTJE naast grijze HOME-balk om alle menu's te kunnen zien.

Op onze homepagina leest u algemeen nieuws uit de school.
In het menu "groepen" ziet u nieuws uit de verschillende groepen. 

“Op De Wingerd ben ik gewoon Nicole en niet iemand met MS”.

Afgelopen zondag was de uitreiking van de Nationale MS@workawards.   
Deze prijzen zijn bestemd voor de bedrijven die hun werknemer met MS goed ondersteunen door met hulp of aanpassingen te zorgen dat ze ondanks hun ziekte toch hun werk kunnen blijven doen.
Onze school was door juf Nicole genomineerd en behoorde uiteindelijk tot één van de zes beste genomineerde bedrijven.
Er werden filmpjes van alle genomineerden gemaakt en toen kon er door u gestemd worden. Wij willen iedereen bedanken voor het uitbrengen van hun stem.

Graag delen wij onderstaande met u:

“Op De Wingerd ben ik gewoon Nicole en niet iemand met MS”.

Deze woorden sprak Nicole uit tijdens het filmpje. Wij denken dat het dit woorden zijn die veel mensen geraakt heeft.

Vorige week liet ik vol trots het filmpje van Nicole zien aan een man die naast mijn vader in het ziekenhuis lag. Hij had op 47-jarige leeftijd de diagnose MS gekregen. Bij iedere zin van Nicole knikte de man bevestigend. Af en toe mompelde hij geëmotioneerd “zo is het”.

Ik denk dat alle videoverslagen van waarde zijn voor de normalisering van het omgaan met MS binnen de verschillende organisaties en in het bijzonder in de samenleving in het algemeen.

Wij hopen dat we vanuit onze school een kleine bijdrage hebben kunnen leveren aan iets wat van groot belang is: Erkenning van mensen met MS.

De Wingerd wil Nicole bedanken, wij willen de stichting MS bedanken voor de ongelofelijke waardering voor de nominatie voor de MS-Work Award. Ook willen wij iedereen bedanken die op ons gestemd heeft.
Wij feliciteren Zitron Nederland BV en Atlas Professionals met de welverdiende overwinning.

Eigenlijk vinden wij op De Wingerd dat Nicole in het zonnetje gezet moet worden. We kijken met bewondering naar haar. Nicole is een kanjer. Ze is echt van betekenis voor de school. Ze is open over haar situatie en ze hoopt met het filmpje andere mensen met MS te helpen.

Wat zijn we trots op haar!

Namens het team van De Wingerd Karin van Giessel