Beroependag

Wat een fantastisch leuke beroependag hebben de leerlingen van de groepen 7 en 8 achter de rug. Verschillende ouders hebben verteld hoe hun werkdag er uit ziet en welke scholen je moet afronden om hun vak uit te mogen oefenen.

Keuzeuur groepen 7 en 8

Deze week hebben we weer kunnen genieten van het keuze-uur. De leerlingen van de groepen 7 en 8 hadden weer genoeg om te kiezen. 
Een advocaat, iemand van Fokker Techniek, schaken, tandwielen techniek opdracht, drama en aromatherapie.
De foto's zeggen eigenlijk wel genoeg!

Klimaatposters

De groepen 7 en 8 hebben als opdracht bij wereldoriëntatie posters gemaakt over de verschillende klimaten op de wereld. Best een pittige opdracht, maar ze zijn heel mooi geworden!

Verhalen schrijven

De eerste verhaaltjes als groep 8 leerling. Het moest een kort spannend verhaal worden en dat is goed gelukt. Veel leesplezier!

De Nachtwacht

Welkom op de pagina van 8b. 25 leerlingen die begonnen zijn aan het laatste jaar op de Wingerd. De tweede foto is gemaakt in het kader van wereldoriëntatie. Daar gaat het over de VOC. De klassenfoto is gemaakt naar aanleiding van de Nachtwacht van Rembrandt. 

Sportdag

De groepen 8 hebben de kleintjes fantastisch geholpen tijdens de sportdag! Het was een feest om naar te kijken en ook best vermoeiend, vonden de leerlingen van groep 8.