Weekopening

Bijna iedere maandag hebben we op school een weekopening. Een paar keer per jaar ben je aan de beurt om met je klas iets op het podium te laten zien. Zo was onze groep 17 februari aan de beurt.

Leren presenteren

In oktober van dit schooljaar zijn we in groep 4 begonnen met het leren presenteren. Iedereen presenteertdit jaar een krantenbericht, een boekenbeurt en een spreekbeurt. Hiervoor wordt geen cijfer gegeven, maar het gaat erom dat de leerlingen durven vertellen voor de klas.

Aan het werk met het takenblad

Vanaf groep 4 krijgen we een takenblad met veel opdrachten voor een hele week. Deze opdrachten plannen we op maandagochtend. We verzinnen dan ook een doel voor die week voor onszelf. De juf verzint een groepsdoel.

Boekenbus

 Afgelopen woensdag is de kinderboekenweek van start gegaan! Het thema is ‘Reis mee’ en daarom zijn we samen in onze eigen boekenbus gestapt.

Weekopening: Pestember

Iedere maandagochtend hebben we met alle groepen van de school een weekopening. Steeds weer heeft een andere klas “de beurt” om iets op het podium te laten zien. Op 23 september waren wij aan de beurt. Op deze dag begon Pestember. De Week tegen Pesten. 

Sportdag

Vrijdag was de sportdag!
We zijn de dag gestart met een warming-up van meneer Nadal.