Peutergroep

Op De Wingerd is ook een peutergroep gevestigd.

Op de peuteropvang went uw kind niet alleen aan een nieuwe omgeving, maar leert het ook omgaan met andere peuters. Er is zoveel te zien en te ontdekken. Met de juiste begeleiding kan ieder kind spelenderwijs leren en zichzelf ontwikkelen op zijn of haar eigen tempo. Dat maakt de overgang naar de basisschool makkelijker.

Peutergroep De Wingerd werkt met de taalmethodiek Piramide en heeft ook mogelijkheden om peuters met een VVE-indicatie te plaatsen. De peuter- en kleutergroepen van De Wingerd werken intensief samen.

Vanaf 2 jaar kunnen de peuters starten bij de peutergroep.

De tijden van deze peutergroep zijn:

Regulier: Maandag t/m vrijdag:               08:30 uur - 11:50 uur
VVE:       Maandag, dinsdag, donderdag: 08:30 uur - 13:50 uur

Het peuterlokaal is te vinden op de benedenverdieping in lokaal 6. (Tegenover het kantoor van de conciërge, meneer Peter. Zie ook de plattegrond in de schoolgids van De Wingerd.)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de leidsters van de peutergroep juf Brigitte, juf Birgit en juf Marjolijn.

Nadere info op www.kober.nl

telefoon: 06-10597498