Tussenschoolse opvang (overblijf)

Op de Wingerd kunnen kinderen overblijven onder begeleiding van hulpkrachten aangestuurd door Kober.

 

TSO: Tussenschoolse opvang

Een beroepskracht van Kober kindercentra treedt op als vaste coördinator TSO. Hij wordt bij het begeleiden van het overblijven ondersteund door vrijwilligers. Wij streven er naar om per 10 kinderen 1 begeleid(st)er te hebben. Ons doel is om kinderen op een verantwoorde, niet schoolse, manier en in een ontspannen sfeer de mogelijkheid te bieden om te eten en te drinken en om te spelen tot de school weer begint. Dit eten en drinken moeten de kinderen zelf meenemen. Er wordt wel thee en eventueel warm water geschonken voor de bovenbouw voor diegenen die soep bij zich hebben.

U kunt uw kind(eren) als vaste overblijver aanmelden of gebruik maken van het zogenaamde flexibel overblijven. Dit laatste is handig als kinderen niet minimaal 1x per week over moeten blijven. Een incidentele keer overblijven kost € 2,50. Bij vast overblijven gelden kortingen, afhankelijk van aantal overblijfdagen en aantal kinderen uit één gezin. Het volledige overzicht met tarieven en meer informatie vindt u in het reglement dat bij de administratie van de school te verkrijgen is of klik hier: reglement.

Klik hier: Regels bij het overblijven, indien u de regels die zijn opgesteld voor het overblijven via deze website wilt bekijken. Hier vindt u het inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier is alleen van toepassing op het moment dat kinderen op vaste dagen gaan overblijven. Alle incidentele overblijvers zijn automatisch verwerkt na inschrijving op de school. Wanneer u reeds eerder gebruik maakte van de tussenschoolse opvang en u wilt hierin wijzigingen aanbrengen gebruikt u hiervoor het wijzigingsformulier

De overblijfcoördinator is op overblijfdagen tussen 11.45u en 13.45u op school te bereiken. Voor het overblijven is er tevens een apart emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Op de foto:

Achterste rij:
Hannie, Yvette, Jenny, Ellen, Annemarie, Kathy, Kitty, Karin.
 
Voorste rij:
Christian, Bianca, Saskia, Dimphie.
 
Niet op de foto: Ingeborg, Miriam.