Tussenschoolse opvang (overblijf)

Op De Wingerd kunnen kinderen overblijven onder begeleiding van hulpkrachten. 

TSO: Tussenschoolse opvang
Een beroepskracht treedt op als vaste coördinator van de TSO. Hij wordt bij het begeleiden van het overblijven ondersteund door vrijwilligers. Wij streven er naar om per 10 kinderen 1 begeleid(st)er te hebben. Ons doel is om kinderen op een verantwoorde, niet schoolse, manier en in een ontspannen sfeer de mogelijkheid te bieden om te eten en te drinken en om te spelen tot de school weer begint.
Dit eten en drinken moeten de kinderen zelf meenemen.

MANIER 1: Vaste overblijfdagen
U kunt uw kind(eren) als vaste overblijver aanmelden. Vast overblijven kost €2,50 per keer. Voor een tweede, derde of vierde kind betaalt u €2,00 per keer.
U ontvangt dan een factuur van ons.
Mocht uw kind buiten de vaste dagen extra willen overblijven, en er zijn geen ruildagen beschikbaar, dan kunt u hiervoor natuurlijk een strippenkaart aanschaffen.
Formulier aanmelden of wijzigen tussenschoolse opvang

MANIER 2: De overblijf - strippenkaart

Wij werken voor flexibel overblijf met  ‘overblijf-strippenkaarten’. 

De strippenkaarten worden verkocht aan ouder(s)/verzorger(s) op dinsdag- en donderdagochtend van 8.20 uur tot 8.45 uur in het kantoor van Karin van Giessel. De strippenkaart is persoonlijk en dus voor één kind te gebruiken. 

We hebben strippenkaarten van 4 strippen, 8 strippen of 12 strippen. De kosten zijn 10 euro, 20 euro of 30 euro.

De strippenkaarten worden netjes in een hoesje gedaan zodat u de strippenkaart in het brooddoosje van uw zoon of dochter mee kan geven. Tijdens het overblijven wordt de strippenkaart afgetekend met een datum.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u een keer de strippenkaart vergeet mee te geven of dat de kaart vol is. Mocht dit gebeuren dan is dit geen probleem. Via een standaardbriefje zullen wij aangeven dat we de volgende keer, tijdens het overblijven, twee keer zullen aftekenen.  

Regels
Klik hier: Regels bij het overblijven of het reglement indien u de regels die zijn opgesteld voor het overblijven via deze website wilt bekijken. 

Contact
De overblijfcoördinator is op overblijfdagen tussen 11.45u en 13.45u op school te bereiken.
Voor het overblijven is er tevens een apart emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.