Bestuurslid oudervereniging worden?

Welke enthousiaste ouder heeft zin zich op een andere manier in te spannen voor de school van zijn kind(eren). Of wie wil eens op een andere wijze betrokken zijn bij de school. Voor die ouders is het leuk actief deel te nemen aan de oudervereniging door bestuurslid te worden?


Een bestuurslid houdt zich o.a. bezig met het organiseren van bijzondere activiteiten op school, zoals het Sinterklaasfeest, het kerstfeest, de carnaval enz.Het organiseren gebeurt in werkgroep-vorm, wat inhoudt dat je met een paar andere ouders en een paar leerkrachten de activiteit bespreekt, samen de afspraken maakt en de taken verdeelt. Dit gebeurt in een paar vergaderingen die onderling afgesproken worden.

Daarnaast hebben we ongeveer 6 keer per schooljaar de OV-vergaderingen op een avond in de week van 19.30 – 21.00 uur. Hier komen zoveel mogelijk bestuursleden samen om hetgeen georganiseerd wordt, en de zaken die op school spelen, besproken worden.

Wie weinig tijd heeft kiest 1 of 2 activiteiten, en wie wat meer tijd te besteden heeft, kan wat meer doen. Dat kan ieder voor zichzelf bepalen, en de taken die verdeeld moeten worden gaan altijd in onderling overleg. In het begin van het schooljaar worden deze activiteiten verdeeld.

Wat in deze tijd, waarin iedereen het toch aardig druk heeft, zeker fijn is: “Velen handen maken licht werk”

Daarom zouden we het fijn vinden veel aanmeldingen te krijgen, en we met een grote groep gezellige mensen de activiteiten voor onze kinderen goed kunnen organiseren.

 

Vul onderstaand strookje in en geef het af bij de conciërge of stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

  • Ik wil meer weten over het bestuur van de oudervereniging:

Naam………………………………….. Tel.nr. ………………………………..kind in groep …………………….

  • Ik ontvang voor de volgende vergadering graag een uitnodiging en agenda om eens kennis te maken met het bestuur en zijn activiteiten:

Naam………………………………….. Tel.nr. ………………………………..kind in groep ……………………..

  • Ik geef mij op als bestuurlid voor de oudervereniging:

Naam ………………………………….Tel.nr. …………....................kind in groep ……………………..